Du hörst Radio Rinia

 • 04.12.23Jakup Mulaj dhe Lutfi Bilalli-Intervista ne radio Helsinki-Live
  119:55
 • 10.05.21Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,
  60:00
 • 10.05.21Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,
  60:00
 • 05.10.20Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
  189919:50
 • 05.10.20Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
  189979:49
 • 05.10.20Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
  60:09
 • 05.10.20Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
  56:18
 • 28.09.20Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
  199999:40
 • 28.09.20Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
  200059:40
 • 21.07.20ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
  60:00
 • 21.07.20ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
  60:00
 • 08.07.20Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
  60:00
 • 08.07.20Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
  60:00
 • 08.07.20Roni - Rinor Baraliu
  60:00
 • 08.07.20Roni - Rinor Baraliu
  60:00
 • 08.07.20Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
  60:00
 • 08.07.20Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
  60:00
 • 08.07.20Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
  60:00
 • 08.07.20Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
  60:00
 • 18.10.19Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019
  54:57
 • 18.10.19Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019
  54:55
 • 10.10.19Shemsie Gashi ne Radio Rinia Degjo Shqip - Radio Helsinki
  50:56
 • 10.10.19Shemsie Gashi ne Radio Rinia Degjo Shqip - Radio Helsinki
  50:02
 • 04.09.19Rinor Svishta Talenti Shqiptar ne Futboll
  60:00
 • 04.09.19Rinor Svishta Talenti Shqiptar ne Futboll
  60:00
 • 04.09.19FeD - Intervistë më nji pjesë të grupit inicues të Lëvizjes ,,Forca e Diasporës,, Mehmet Manovi, Gani Maxhuni, Ganimete Bajraktari
  60:00
 • 04.09.19FeD - Intervistë më nji pjesë të grupit inicues të Lëvizjes ,,Forca e Diasporës,, Mehmet Manovi, Gani Maxhuni, Ganimete Bajraktari
  60:00
 • 24.06.19UHSH-GRAZ Humanizmi i mergates, Rifat Krasniqi, Ali Gashani, Gazmend Zhitia
  60:00
 • 24.06.19UHSH-GRAZ Humanizmi i mergates, Rifat Krasniqi, Ali Gashani, Gazmend Zhitia
  60:00
 • 24.06.19Shoqata e gruas Kuq e Zi Villach Austri, Kryetarja Basrije Shabani-Weger Nënkryetarja Hidajete Musaj (Hida) Sekretarja Flora Bajrami Mederatorja e shoqates Mihrije Hoxha
  60:00
 • 24.06.19Shoqata e gruas Kuq e Zi Villach Austri, Kryetarja Basrije Shabani-Weger Nënkryetarja Hidajete Musaj (Hida) Sekretarja Flora Bajrami Mederatorja e shoqates Mihrije Hoxha
  60:00
 • 08.04.19Radio Rinia Dëgjo Shqip - 07.04.2019 Konsulli i Republikes se Kosoves ne Vjene Z. Isa Kosumi Live ne Studio.
  60:00
 • 08.04.19Radio Rinia Dëgjo Shqip - 07.04.2019 Konsulli i Republikes se Kosoves ne Vjene Z. Isa Kosumi Live ne Studio.
  60:00
 • 20.03.19Abdullah Abdullahu nga Vjena Tema: “Janari muaji i dhimbjes Krenare”
  26626:21
 • 20.03.19Abdullah Abdullahu nga Vjena Tema: “Janari muaji i dhimbjes Krenare”
  53:06
 • 20.03.19Safet Gashi – Shoqata K.S.C Arberia Weiz Besnik Haziri – UHSH Graz Sadik Sadiku – Iliria Hartberg Fatmir Osmani – KKSHSHST dhe Dardania Knittelfeld
  60:00
 • 20.03.19Safet Gashi – Shoqata K.S.C Arberia Weiz Besnik Haziri – UHSH Graz Sadik Sadiku – Iliria Hartberg Fatmir Osmani – KKSHSHST dhe Dardania Knittelfeld
  60:00
 • 20.03.19Eli (Elife) Krasniqi (Ph.D.) Doktore e Antropologjise Tema e debatit: Antropologjia e individit, familjes, fisit, shoqërisë, shtetit, kombit, kulturës, te drejtat e grave, fëmijëve, feminizmi, religjionet dhe kujtesa kolektive te shqiptaret.
  60:00
 • 20.03.19Eli (Elife) Krasniqi (Ph.D.) Doktore e Antropologjise Tema e debatit: Antropologjia e individit, familjes, fisit, shoqërisë, shtetit, kombit, kulturës, te drejtat e grave, fëmijëve, feminizmi, religjionet dhe kujtesa kolektive te shqiptaret.
  60:00
 • 20.03.19Ragip Dragush - Poet
  60:00
 • 20.03.19Ragip Dragush - Poet
  60:00
 • 20.03.19Kimete (Zahiti) Ternava, Poete nga Weizi,
  60:00
 • 20.03.19Kimete (Zahiti) Ternava, Poete nga Weizi,
  60:00
 • 20.03.19Rolanda Limani, Kryetare e Shoqatës Kulturore-Atdhetare Shqiptare “12 qershori” Tema: 8 Marsi dhe Gruja Shqiptare në Diasporë.
  60:00
 • 20.03.19Rolanda Limani, Kryetare e Shoqatës Kulturore-Atdhetare Shqiptare “12 qershori” Tema: 8 Marsi dhe Gruja Shqiptare në Diasporë.
  60:00
 • 02.07.18Arsim Gjergji, Kandidati shqiptar per zgjedhjet Parlamentare ne Austri SPÖ
  57:48
 • 02.07.18Arsim Gjergji, Kandidati shqiptar per zgjedhjet Parlamentare ne Austri SPÖ
  54055:18
 • 02.07.18Resul Jusufi “art is life, life is art”
  13675:56
 • 02.07.18Resul Jusufi “art is life, life is art”
  13735:56
 • 02.07.18Lura Pollozhani PANI dhe Vlani diskutim mbi zgjedhjet e lira ne Kosove.
  30857:28
 • 02.07.18Lura Pollozhani PANI dhe Vlani diskutim mbi zgjedhjet e lira ne Kosove.
  51:05
 • 02.07.18Vehbi Haliti, Shoqata Internacionale Kapfenberfg
  20777:38
 • 02.07.18Vehbi Haliti, Shoqata Internacionale Kapfenberfg
  20837:38
 • 02.07.18Lura Pollozhani - Situata politike ne Maqedoni, kosove shqiperi
  84050:34
 • 02.07.18Lura Pollozhani - Situata politike ne Maqedoni, kosove shqiperi
  84110:34
 • 02.07.18UHSH-GRAZ, Besnik Haziri, Mentor Gashi
  73970:43
 • 02.07.18UHSH-GRAZ, Besnik Haziri, Mentor Gashi
  60:28
 • 30.05.18Imer Lladrovci - Konsull i Republikës së Kosovës ne Austri.
  63890:53
 • 30.05.18Imer Lladrovci - Konsull i Republikës së Kosovës ne Austri.
  63950:53
 • 30.05.18Mark Demaj - Mësues i gjuhës shqipe në Untersteiermark Weiz - Hartberg
  57:54
 • 30.05.18Mark Demaj - Mësues i gjuhës shqipe në Untersteiermark Weiz - Hartberg
  33711:21
 • 30.05.18Hazir Mehmetin - Mësues i gjuhës shqipe dhe Kryetar i Shoqatës se mësueseve Naim Frashëri.
  54:48
 • 30.05.18Hazir Mehmetin - Mësues i gjuhës shqipe dhe Kryetar i Shoqatës se mësueseve Naim Frashëri.
  53:37
 • 30.05.18Studentja Marigona Rexhaj - Mbi temen a eshte e mundur me jetu ne Austri dhe me mbet Shqiptar.
  13491:39
 • 30.05.18Studentja Marigona Rexhaj - Mbi temen a eshte e mundur me jetu ne Austri dhe me mbet Shqiptar.
  46:19
 • 30.05.18Fadil Azemi, Arif Kryeziu dhe Sadik Shabanhaxhaj - Jeta e tyre Histori e mbijeteses.
  25025:50
 • 30.05.18Fadil Azemi, Arif Kryeziu dhe Sadik Shabanhaxhaj - Jeta e tyre Histori e mbijeteses.
  45:23