Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,

Podcast
Radio Rinia
  • 2021-04-25-1200
    60:00
  • 2021-04-25-1300
    60:00
audio
59:54 Min.
Intervista me Prof. ass. dr. Maklena Nika: Një Udhëtim në Botën e Letërsisë dhe Kulturës!
audio
1 Std. 00 Sek.
Një Histori Suksesi dhe Mosdorëzimi: Erind Devaja në Radio Helsinki
audio
51:26 Min.
Të Rritur mes Dy Botëve: Rëndësia e Komunikimit me Fëmijët Shqiptarë në Diasporë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Shkrimtarja dhe Ligjëruese e Gjuhës Angleze me Inovacion në Mesimdhenie- Pritë Bytyçi.
audio
1 Std. 00 Sek.
Bashkim Shala-Kryetar i shoqates "Atdheu"- Graz
audio
1 Std. 00 Sek.
kryetarin e komunës së Kamenicës z.Kadri Rahimaj!
audio
1 Std. 26:37 Min.
Forca e Nënës Shqiptare: Historia e zojes Vjollca!
audio
54:47 Min.
Një Përfaqësues Shembullor i Suksesit dhe Përkushtimit në Wiener Städtische Versicherung: Luan Berdynaj
audio
56:49 Min.
Analiza e Fidan Ukaj mbi zhvillimet politike në Kosovë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Liberalizimi i Vizave për Kosovën

Ist möglicherweise ein Bild von 1 Person, steht und außen

Schreibe einen Kommentar