kryetarin e komunës së Kamenicës z.Kadri Rahimaj!

Podcast
Radio Rinia
  • 2024-05-05-1200
    60:00
audio
59:54 Min.
Intervista me Prof. ass. dr. Maklena Nika: Një Udhëtim në Botën e Letërsisë dhe Kulturës!
audio
1 Std. 00 Sek.
Një Histori Suksesi dhe Mosdorëzimi: Erind Devaja në Radio Helsinki
audio
51:26 Min.
Të Rritur mes Dy Botëve: Rëndësia e Komunikimit me Fëmijët Shqiptarë në Diasporë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Shkrimtarja dhe Ligjëruese e Gjuhës Angleze me Inovacion në Mesimdhenie- Pritë Bytyçi.
audio
1 Std. 00 Sek.
Bashkim Shala-Kryetar i shoqates "Atdheu"- Graz
audio
1 Std. 26:37 Min.
Forca e Nënës Shqiptare: Historia e zojes Vjollca!
audio
54:47 Min.
Një Përfaqësues Shembullor i Suksesit dhe Përkushtimit në Wiener Städtische Versicherung: Luan Berdynaj
audio
56:49 Min.
Analiza e Fidan Ukaj mbi zhvillimet politike në Kosovë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Liberalizimi i Vizave për Kosovën

Sot, përmes platformës WhatsApp në Radio Helsinki, diskutuam me kryetarin e komunës së Kamenicës z.Kadri Rahimaj  për zhvillimin ekonomik dhe investimet në këtë Komune. Gjatë bisedës, u trajtuan mundësitë për investime dhe sfidat që përballen bizneset në këtë komunë.

Diskutuam për infrastrukturën arsimore, mundësitë për përmirësimin e arsimit dhe iniciativat për avancimin e shkollimit në Komunën e Kamenicës. Gjithashtu, u fol për investimet në infrastrukturë, duke përfshirë rrugët, ujësjellësinë dhe infrastrukturën e komunikacionit në këtë komunë.

Nuk harruam të përmendim trashëgiminë kulturore, kulturën dhe turizmin në të gjithë komunën e Kamenicës. Po ashtu, u diskutua për mbrojtjen e mjedisit në këtë komunë, e cila është shpallur kampion i gjelbër për Ballkanin Perëndimor. U fol për sfidat mjedisore në Kamenicë, përpjekjet për mbrojtjen e natyrës dhe iniciativat për trajtimin e mbeturinave dhe zbatimin e praktikave mjedisore.

Në fund, u përmend se Komuna e Kamenicës është e para që ofron ushqim të shëndetshëm në çerdhe publike. Po ashtu, është komuna e parë që ndan një paketë me rroba për fëmijët e porsalindur përmes projektin Baby Box.

Moderoi

Fatos Kryeziu

Schreibe einen Kommentar