Analiza e Fidan Ukaj mbi zhvillimet politike në Kosovë!

Podcast
Radio Rinia
  • 2024-04-07-1300
    56:49
audio
51:26 Min.
Të Rritur mes Dy Botëve: Rëndësia e Komunikimit me Fëmijët Shqiptarë në Diasporë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Shkrimtarja dhe Ligjëruese e Gjuhës Angleze me Inovacion në Mesimdhenie- Pritë Bytyçi.
audio
1 Std. 00 Sek.
Bashkim Shala-Kryetar i shoqates "Atdheu"- Graz
audio
1 Std. 00 Sek.
kryetarin e komunës së Kamenicës z.Kadri Rahimaj!
audio
1 Std. 26:37 Min.
Forca e Nënës Shqiptare: Historia e zojes Vjollca!
audio
54:47 Min.
Një Përfaqësues Shembullor i Suksesit dhe Përkushtimit në Wiener Städtische Versicherung: Luan Berdynaj
audio
1 Std. 00 Sek.
Liberalizimi i Vizave për Kosovën
audio
32:36 Min.
Ngritja e ndërgjegjësimit publik për Sindromin Down!
audio
1 Std. 34:22 Min.
Arkitektura e transformimit urban: Eksplorimi i Qyteteve të Fragmentuara!

 

Mysafiri tjetër I radhes Fidan Ukaj, politolog nga Prishtina, ka analizuar zhvillimet politike në Kosovë, ku folëm pë´rmes  WhatsApp-it live.

Diskutuamë  temat kyçe si progresi ekonomik, migrimi i të rinjve dhe dialogu midis Kosovës dhe Serbisë. Gjithashtu, një pjesë e diskutimit u kushtua edhe konfiskimit të pronave të´-kryeterroristit Radojqiq. Politologu Ukaj gjithashtu komentoi takimin e kryeministrit të Hungarisë, Orban, me Dodikun.

Në fund të diskutimit u shqyrtua përparësia e dy temave kyçe aktualisht: fillimi i fushatës parazgjedhore dhe mundësia e zgjedhjeve në shtator të vitit 2024.

Schreibe einen Kommentar